طرز تهیه نان بربری در خانه



نيازمنديهاي مهناد -درج آگهي رايگان - تبليغات رايگان - تبليغات اينترنتي - خريد و فروش بي واسطه

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);}

طرز تهیه نان بربری در خانه

بربری از جمله نانهایی است كه میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یك صبحانه جانانه خواهد شد. امروز سرآشپز ما می خواهد طرز تهیه این نان خوشمزه را در خانه آموزش دهد.

طرز تهیه :

آرد : 1 كیلو  

شكر : 15 گرم 

نمك : 12 گرم 

روغن : 10 گرم 

بهبود دهنده : 5 گرم  

خمیر مایه : 20 گرم

آب : 550 تا 600 گرم

كنجد : به میزان كافی

طرز تهیه :

ابتدا آرد، نمك، شكر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط می كنیم.
سپس آب را كم كم می ریزیم تا خمیر تشكیل شود .
به مدت  4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم  و بعد روغن را اضافه می كنیم  و4  دقیقه دیگر ورز می دهیم و به خمبر  15 دقیقه استراحت می دهیم.

خمیر را چانه گیری می كنیم  و به چانه ها استراحت می دهیم و سپس آنها را  پهن می كنیم و اجازه می دهیم تا به سه برابرحجم خود برسد.  
بعد آنها را  داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه می گذاریم تا پخته شود و البته قبل از گذاشتن در فرمی توانیم روی نان ها هم از تخم مرغ استفاده كنیم و روز آن كنجد هم بپاشیم .

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





  • ارسال شده در : 14 آذر 1395 ساعت: 23:58 + تعداد بازديد : 7